Kwaliteit

De opvang de kinderen gebeurt op basis van een uitgebreid plan van kwalteitsbeheersing. Deze kwaliteit wordt jaarlijks door de GGD Holland Midden gecontroleerd. In de uitkomsten van deze inspecties door de GGD zijn wij volledig transparant. U kunt hier de inspectierapporten van de GGD allemaal inzien.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de kwalteitsbeheersing is de veiligheid en de gezondheid van onze opvanglocagties bij de gastouders thuis.

Jaarlijks worden alle gastouders gecontroleerd op alles aspecten omtrent de veiligheid van hun woonhuis en alle aspecten aangaande de gezondheid van de kinderen. Meer informatie over het veiligheidsplan vindt u hier


Maar los van een veilig en gezond huis heeft een kind nog veel meer nodig om zich optimaal te ontwikkelen. Op emotioneel vlak, motorisch en sociaal vlak moet een kind veel leren. Ook een duidelijkse set normen en waarden kan hierbij niet ontbreken. Het geheel van deze aspecten heet onze "pedagogische visie". Onze gastouders werken met deze visie en passen deze toe bij alle kinderen. Op speelse manieren en met oog voor het individuele kind. Geen kind is immers hetzelfde. Om meer te lezen over onze pedagogische visie klikt u hier.  


Ga direct naar:

Pedagogische visie


Veiligheidsplan

GGD Inspectierapprten


E-mail: Tel: 071-5155494 Adres: Stakman Bossestraat 62, 2203 GL Noordwijk Bank: NL47ABNA0975951343 KVK: 28108211