De Knuffelbeer

Gastouderbureau De Knuffelbeer is na 10 jaar, per 1 oktober 2016, gestopt!! Wij wensen alle kinderen en gastouders veel speelplezier in de toekomst via gastouderbureau Benjamin Ben uit Katwijk. 

Gastouderbureau De Knuffelbeer B.V. bestaat al sinds maart 2006. De Knuffelbeer is een kleinschalig bureau dat voornamelijk actief is in het gebied rondom Noordwijk, Noordwijkerhout en Katwijk. Gastouderbureau De Knuffelbeer bemiddelt tussen vraag- en gastouders. Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang waarbij het kind in de thuissituatie van een gastouder word opgevangen. Wij verlenen geen opvang op de locatie bij een vraagouder thuis. 

Al onze gastouders zijn professioneel opgeleide gastouders, met vele jaren ervaring. De gastouders krijgen extra individuele begeleiding van een pedagogische mederwerker met jaren ervaring in de kinderopvang. De kracht van De Knuffelbeer is dat wij opvang bieden, die kwalitatief hoogstaand is. Uw kind krijgt een grote mate van aandacht door het geringe aantal kinderen per gastouder. De Knuffelbeer is kleinschalig, werkt uitsluitend lokaal en verricht haar activiteiten vanuit huis. Daardoor zijn wij in staat om intensief met onze gastouders samen te werken, de kwalteit van de opvang hoog te houden en de tarieven laag te houden. 

Deze genoemde kwaliteit is niet alleen zelfverklaard, maar onderdeel van een uitgebreid systeem van kwaliteitsbeheersing dat jaarlijks door de GGD wordt gecontroleerd. In de uitkomsten van deze inspecties door de GGD zijn wij volledig transparant. U kunt hier de inspectierapporten van de GGD allemaal inzien.

     


E-mail: Tel: 071-5155494 Adres: Stakman Bossestraat 62, 2203 GL Noordwijk Bank: NL47ABNA0975951343 KVK: 28108211