Fiscaal

Gastouderbureau De Knuffelbeer B.V. en onze gastouders zijn ingeschreven in het Landelijk Register voor Kinderopvang (LRK). Deze inschrijving maakt het voor u mogelijk gebruik te maken van de kinderopvangtoeslag.

Gastouderbureau De Knuffelbeer B.V. heeft afspraken gemaakt met Went administratie en belastingadvies B.V. uit Leiden voor begeleiding bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Indien u dit wenst kan voor een geringe vergoeding voor u de aanvraag voor kinderopvangtoeslag verzorgd worden. Vraag hiernaar als u uw kind laat opvangen.

Benieuwd hoeveel kinderopvangtoeslag u terugkrijgt? Vooraf kunt u al een proefberekening maken om het bedrag te bepalen dat u van de belastingdienst zal ontvangen. U dient hiervoor onze tarieven en de gegevens uit uw laatste aangifte inkomstenbelasting/premies volksverzekeringen bij de hand te houden. Deze proefberekening kunt u hier maken. 

Als alle details van de opvang bij u bekend zijn kunt u de kinderopvangtoeslag zelf aanvragen via mijn toeslagen. Voor deze aanvraag heeft u de registratienummers nodig van het Landelijk Register Kinderopvang van zowel het gastouderbureau als de gastouder.

Vanaf 2014 is er landelijk weer meer budget beschikbaar voor kinderopvangtoeslag. Met name de hogere middeninkomens krijgen meer kinderopvangtoeslag en voor de hoge inkomens, die nu veelal niets meer kregen, herleeft het recht op een vaste basis van 18% toeslag voor het eerste kind. Meer informatie vind u hier.


E-mail: Tel: 071-5155494 Adres: Stakman Bossestraat 62, 2203 GL Noordwijk Bank: NL47ABNA0975951343 KVK: 28108211